Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Vastgoedbeheer en makelaardij onder één dak

Over ons

Kobus Keij en Peter Stefels richtten op 1 april 1989 full-service makelaarskantoor Keij & Stefels op. Dit deden zij uit passie voor Amsterdam en haar bewoners. Tegenwoordig is Keij & Stefels uitgegroeid tot een bruisend vastgoedkantoor midden in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn trots op ons portfolio aan woningen en bedrijfspanden in Groot-Amsterdam en het feit dat wij onszelf tot één van de grotere technisch en financieel beheerders van onroerende zaken op de Amsterdamse vastgoedmarkt mogen rekenen.

Maak een afspraak Lees meer

Ons onderscheidend vermogen

Ons kantoor onderscheidt zich van andere aanbieders door een twee-eenheid die men tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. Aan de ene kant zijn wij een gevestigde makelaardij en aan de andere kant zijn wij vastgoedbeheerder in zowel technisch als financieel opzicht. Dit zijn disciplines die elkaar goed versterken. Ons team bestaat niet alleen uit makelaars, maar ook uit bouwkundigen en financiële specialisten die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. Dankzij ons brede aanbod aan vakmensen kunnen wij voor elke opdracht een gespecialiseerd team samenstellen en onze klanten optimale service en resultaten leveren.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Download hier onze brochure

Benieuwd naar ons kantoor?

Download hier onze brochure

Download brochure

Ontmoet ons team

Makelaardij

Kobus Keij
Adviseur

Kobus Keij

06-21503344
020-5775339
k.keij@keij-stefels.nl

'Het leukste van ons vak? Mensen! En 't mooist? Langdurige relaties!'

Peter Stefels
Register Makelaar-Taxateur - Bouwkundige

Peter Stefels

06-21503355
020-5775338
p.stefels@keij-stefels.nl

Peter doet met name aan- en verkoop woningen, taxaties woningen en bedrijfsobjecten, plus erfpachtaxatiest. Inmiddels alweer heel wat jaren naamgever van wat ooit als Keij & Stefels begon in twee kamertjes op het Minervaplein.

Arjen Hoogenhout
Register Makelaar-Taxateur - Bouwkundige

Arjen Hoogenhout

06-21503377
020-5775331
a.hoogenhout@keij-stefels.nl

Arjen doet met name woningmakelaardij, aan- en verkoop, beleggingen en taxaties. Begon na z'n HvA Bouwkunde in '97 bij 'Beheer' van Keij & Stefels als bouwkundig opzichter. Maar besloot na een aantal jaren over te stappen op Makelaardij. "Da's het leuke van hier, wij zijn op beide gebieden zeer actief"

Daniëlle Oud
Register Makelaar-Taxateur

Daniëlle Oud

06-44139471
020-5775336
d.oud@keij-stefels.nl

Daniëlle Oud was eerst van Bedrijfspanden, is nu alweer enige tijd van de Woningen. "Ik kan nu in die particuliere markt nóg persoonlijker adviseren" en wat 't voor haar extra aantrekkelijk maakt: "Ik doe ook nog 'ns een erg leuke mix van Verhuur en Koop."

Rijk Keij
Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Rijk Keij

06-41843606
020-5775340
r.keij@keij-stefels.nl

Rijk heeft tijdens zijn studie Vastgoed en Makelaardij in Groningen stages gelopen bij CBRE en G&S Vastgoed. Na lang twijfelen toch nog een master Facility and Real Estate Management aan de Greenwich University gedaan. Hij houdt zich nu bezig met verhuren, verkopen, beheren en taxeren van commercieel vastgoed.

Jeffrey van der Veer
Register Taxateur

Jeffrey van der Veer

06-39753229
020-5775333
jeffrey@keij-stefels.nl

Elke dag weer nieuw een project. De afwisseling van taxeren van één verhuurd appartement tot een geheel wooncomplex of een winkelruimte, bedrijfsgebouw, kantoorgebouw. Dat maakt dit werk fantastisch. Na een studie Vastgoed en Makelaardij is Jeffrey al snel Register Makelaar en Register Taxateur geworden en inmiddels ligt de focus van Jeffrey bij het taxeren van alles wat met vastgoed te maken heeft. Het is minder hectisch, maar net zo dynamisch.

Nicky Koomen
Kandidaat register makelaar taxateur

Nicky Koomen

06-46746339
020-5775334
n.koomen@keij-stefels.nl

Laat Nicky maar schuiven. Ze rijdt de hele stad door met haar auto. Niet voor niets noemen ze haar op kantoor 'de razende reporter'. "Je komt overal, van het duurste tot het kleinste en het blijft maar doorgaan."

Sarah Keij
Verhuur Woningen

Sarah Keij

06-13181331
020-5775333
s.keij@keij-stefels.nl

Sarah heeft tijdens haar studie International Business and Languages parttime bij Keij & Stefels gewerkt op verschillende afdelingen. Daarnaast heeft zij stagegelopen bij CBRE en heeft zij haar afstudeerscriptie geschreven voor G&S Vastgoed. Nu zij afgestudeerd is werkt zij fulltime op de afdeling verhuur en rond zij de lopende erfpachtdossiers af.

Juul van Turenhout
Verhuur Woningen

Juul van Turenhout

06-21503366
020-5775322
j.vanturenhout@keij-stefels.nl

Naar aanleiding van de blijvende drukte op de afdeling verhuur, was ook een tweede verhuurmedewerker van belang. Juul was al werkzaam bij Keij & Stefels op de afdeling administratie en studeert nu voor KRMT-makelaar. Juul rijdt samen met Nicky en Sarah door de stad en komt langs alle woningen!

Daphne Groot
Secretaresse Makelaardij

Daphne Groot

020-5775316
d.groot@keij-stefels.nl

Daphne is in dienst sinds 2018. Wat ik zo leuk vind aan dit kantoor is de diversiteit aan collega's. We zijn met z'n alle 1 team

Wendy Lu
Secretaresse Makelaardij

Wendy Lu

020-5775330
wendy@keij-stefels.nl

Geen dag is hetzelfde in deze prettige en leerzame organisatie. Ontzettend blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit sfeervolle en gedreven team!

Chelsea Garnaat
Frontoffice medewerker

Chelsea Garnaat

020-5775333
receptie@keij-stefels.nl

Chelsea is in dienst vanaf medio 2019. Is begonnen als secretaresse bij de makelaardij maar is vervolgens naar de receptie gegaan. Wat ze hier zo leuk vindt is het klantencontact en de diversiteit aan werk.

Technisch Beheer

Marc Elmers
Technisch Vastgoedbeheer

Marc Elmers

020-5775345
marc@keij-stefels.nl

Nog zo iemand die al sinds mensenheugenis een K&S-gezichtsbepaler is. Ooit, in 1996, na z'n technische opleiding, 'gespot' door Keij & Stefels en 5 jaar later reeds leidinggevend in het bouwkundige deel van 'Beheer'. Wat hebben we zoal voor elkaar gebokst? Daar gaat 't om, dat moet op de site te vinden zijn.

Nick Sol
Technisch Vastgoedbeheer

Nick Sol

020-5775341
nick@keij-stefels.nl

Nick heeft Bouwkunde bij de HvA gestuurd. Met fantastisch mooie stages tijdens de renovatie van het Rijksmuseum! Sinds begin 2014 bij Keij & Stefels. Waar-ie met name de diversiteit waardeert: Al die aspecten hier op kantoor, al die variatie onder het kopje 'vastgoed' en al die verschillende mensen waar je mee te maken krijgt.

Heino Steenhuis
Technisch Vastgoedbeheer

Heino Steenhuis

020-5775347
heino@keij-stefels.nl

Heino houdt zich bezig met renovaties en onderhoud. Het is gewoon leuk om na een ingrijpende verbouwing een blije klant en eigenaar te zien

John Pijnaker
Technisch Vastgoedbeheer

John Pijnaker

020-5775337
john@keij-stefels.nl

John Pijnaker is sinds 2005 bij Keij & Stefels en sinds z'n geboorte een hoog humorgehalte. Wat-ie gelukkig combineert met kennis van zaken. Eén waarschuwing van z'n collega's: "Je kunt John alles vragen maar kijk uit, begin met hem niet over voetbal!

Thomas Spaapen
Technisch Vastgoedbeheer

Thomas Spaapen

020-5775317
Thomas@keij-stefels.nl

Thomas heeft gestudeerd aan de HvA. Bouwtechnische Bedrijfskunde, specificatie: Projectmanagement. Voorheen heeft Thomas het technisch beheer gedaan bij een architectenbureau in Amsterdam Oost. Sinds 2019 is Thomas werkzaam bij Keij en Stefels. “Als technisch beheerder ben jij de schakel tussen alle stakeholders. Een balans vinden tussen de belangen van alle stakeholders is iets wat mij zeer interesseert.“

Luc Jonk
Technisch vastgoedbeheer

Luc Jonk

020-5775351
l.jonk@keij-stefels.nl

Na twee stageperiodes, in 2017 en 2019, heeft Luc sinds 2023 een vast plekje bij Keij & Stefels op de afdeling Technisch Beheer. ‘’Bij het Technisch Beheer is het elke dag weer een uitdaging om een juiste bouwkundige oplossing te vinden voor verbouwingen en renovaties. Dit zorgt voor veel afwisseling en samenwerking met verschillende partijen’’.

Jamie Lee van der Velde
Secretaresse Technisch Vastgoedbeheer

Jamie Lee van der Velde

020-5775348
jvdvelde@keij-stefels.nl

Jamie werd gevraagd de rechterhand van Eva te worden, op het secretariaat van Technisch Beheer. De verschillen, dat vindt ze 't aantrekkelijkst, zowel die tussen de mensen op de afdeling als in het soort werk dat langskomt. "En dan zijn er natuurlijk ook nog de lijnen met Financieel Beheer“

Hannah Baars
Secretaresse technisch vastgoedbeheer

Hannah Baars

020-5775319
hbaars@keij-stefels.nl

Hannah heeft Commerciële Economie gestudeerd en is na haar studie bij Keij & Stefels komen werken. Hier kwam ze erachter dat ze vastgoed zo interessant vindt dat ze binnenkort gaat beginnen met haar opleiding om makelaar te worden. “Op Technisch Beheer leer ik heel veel bij over de manier waarop dingen werken.”

Eva Breukelman
Secretaresse Technisch Vastgoedbeheer

Eva Breukelman

Financieel Beheer

Mireille Elmers
Financieel Vastgoedbeheer

Mireille Elmers

020-5775332
mireille.elmers@keij-stefels.nl

Mireille is een echte herintreder. Vanaf 2000. Eerst salarisadministratie & facturering, nu specifiek de servicekosten van Beheer.

Marja Bruinsma
Financieel Vastgoedbeheer

Marja Bruinsma

020-5775342
m.bruinsma@keij-stefels.nl

Marja werkt sinds 1998 bij Beheer van Keij & Stefels. "Maar toen er kinderen kwamen, wilde ik part-time gaan werken en dat kon gelukkig."

Anouk van Ingen
FINANCIEEL VASTGOEDBEHEER

Anouk van Ingen

020-5775326
a.vaningen@keij-stefels.nl

Anouk werkt op de financiële afdeling. Ze begon met de servicekosten maar is inmiddels doorgestroomd naar de huuradministratie. Het diverse contact met huurders en de wisseling van het werk is wat zij het leukst vindt.

Maxime Spelt
Financieel vastgoedbeheer

Maxime Spelt

020-5775350
m.spelt@keij-stefels.nl

Maxime is tijdens haar studie bedrijfskunde parttime bij Keij & Stefels komen werken en heeft sindsdien op verschillende afdelingen gewerkt. Na haar recente verhuizing naar Amsterdam is ze het team fulltime komen versterken. Door haar eerdere ervaringen kunt u haar op meerdere plekken tegenkomen, wat goed bij haar past aangezien ze erg van afwisseling houdt.

Claudise Denneboom
Financieel Vastgoedbeheer

Claudise Denneboom

Ron Bakker
Financieel Vastgoedbeheer

Ron Bakker

René Schmeetz
Financieel Vastgoedbeheer

René Schmeetz

020-5775321
r.schmeetz@keij-stefels.nl

René komt uit Limburg, maar woont nu in West-Friesland. "Je hebt nogal wat mensen die zich niet kunnen voorstellen, maar ik vind echt héérlijk om met cijfers bezig te zijn".

Remco Riedijk
Financieel vastgoedbeheer

Remco Riedijk

Mike Jongmans
Financieel Vastgoedbeheer

Mike Jongmans

Voordelen van ons kantoor

Het team van Keij en Stefels heeft brede en jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt van Groot-Amsterdam. Dankzij ons gekwalificeerde en gecertificeerde collega’s kunnen wij u bij ieder project van dienst zijn. Van particuliere woningverkoop tot het beheer van uw commerciële vastgoed. Ons kantoor is aangesloten bij de landelijke NVM, de MVA en het VGM NL. Wij bieden onze objecten aan via Funda, Pararius, MVA Certified Expat Brokers en andere relevante woningaanbieders. Bovendien zijn wij aanwezig bij “De Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling”.