Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Verkopen

Laat Keij & Stefels uw belangen behartigen bij de verkoop van uw woning of commercieel vastgoed in regio Groot-Amsterdam. Wij verkopen uw woning of pand altijd met de grootste zorg en gaan voor het optimale resultaat. 

Maak een afspraak Lees meer

Uw pand krijgt de aandacht die het verdient

Als uw makelaar zetten wij graag net dat stapje extra voor een succesvolle transactie. Onze makelaars ondersteunen u met hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Groot-Amsterdam. Wij volgen ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet en herkennen de waarde verschillende objecten. De makelaars van Keij & Stefels zullen u altijd met raad en daad te woord staan en kunnen financieel en juridisch advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor alle vormen van waardebepalingen en voor bezichtigingen op zaterdag.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Ons onderscheidend vermogen

Bij het kennismakingsgesprek zal onze makelaar de woning of pand opnemen en met u de wensen en vragen bespreken. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd. Na akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie en uitgebreide brochure in het Nederlands en het Engels.

Bovendien onderhouden we gedurende het traject persoonlijk contact met u als opdrachtgever. Bezichtigingen en onderhandelingen nemen wij voor u waar en koppelen we aan u terug. Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding en zien we erop toe dat beide partijen tot in detail zijn geïnformeerd over het vervolgtraject. 

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek zorgen wij meteen voor duidelijkheid over de verkoop en bespreken we uw wensen. Onze makelaar zal het onroerend goed opnemen en uw vragen beantwoorden. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd.

2. Presentatie en publicatie

Na akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie en uitgebreide brochure in twee talen. Wij zetten onze marketing middelen effectief in en zorgen voor een doeltreffende publicatie in diverse (sociale) media.

3. Bezichtigingen 

Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel en worden met zorg uitgevoerd. In samenspraak met u als onze opdrachtgever kijken wij naar de wens en mogelijkheden voor bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag. Natuurlijk ontvangt u van iedere bezichtiging een terugkoppeling. 

4. Onderhandelingen en verkoopakte

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de potentiële koper. Van iedere stap bent u tot in de details op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij de verkoopakte en dragen zorg voor de ondertekening door beide partijen. 

5. De overdracht 

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding en zien we erop toe dat beide partijen tot in detail zijn geïnformeerd over het vervolgtraject. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de verkoop altijd bereikbaar voor u.

 

Wat zeggen onze klanten

Verkoop Algemeen gemiddelde
9.2

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 04 January 2021

Waanzinnig toegewijd, geïnformeerd en prettige makelaar met veel kennis ervaring en expertise in Amsterdam

Een Funda gebruiker | Noordermarkt 18 BV

Geschreven op 04 January 2021

Topverkoop, Arjen is een topper! Prettig id samenwerking, en ook goed ondersteund in de aankoop van ons nieuwe huis, was zonder Arjen nooit gelukt!

Dhr. Joost Willems | Recht Boomssloot 77 II

Geschreven op 04 January 2021

Zeer tevreden met de vakkundige begeleiding bij de verkoop van mijn appartement, ten alle tijden zijn mijn belangen goed behartigt. Ik kan iedereen Key en Stefels aanbevelen als verkopende makelaar

Een Funda gebruiker | Zeilstraat 10 3

Geschreven op 04 January 2021

Het contact verliep prettig, er werd snel gereageerd op vragen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ook de hulp bij het doornemen van de verkoopakte was fijn. De combinatie Danielle Oud en Arjen Hoogenhout verliep super goed. Prettige en vrolijke mensen die goed meedenken!

Een Funda gebruiker | Maria Austriastraat 570

Geschreven op 04 January 2021

Het contact verliep soepel. Op momenten dat wij contact zochten kwant dat altijd snel tot stand via telefoon/mail/whatsapp. Daniëlle is een kundige makelaar en dacht goed met ons mee. In een toch wat vreemde situatie ivm coronavirus heeft zij ons prima geadviseerd. Ze is eerlijk en open en zegt wat zij denkt.

Een Funda gebruiker | Kanteel 81

Geschreven op 10 October 2020

Van begin tot eind goed contact gehad en passende woningsuggesties gekregen vanuit de makelaar. Fijn eindresultaat behaald.

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) | Deymanstraat 2 II

Meer informatie over onze makelaardij?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Daphne Groot
Secretaresse Makelaardij

Daphne Groot