Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Makelaardij

Verkopen

Laat Keij & Stefels uw belangen behartigen bij de verkoop van uw woning of commercieel vastgoed in regio Groot-Amsterdam. Wij verkopen uw woning of pand altijd met de grootste zorg en gaan voor het optimale resultaat. 

Maak een afspraak Lees meer

Uw pand krijgt de aandacht die het verdient

Als uw makelaar zetten wij graag net dat stapje extra voor een succesvolle transactie. Onze makelaars ondersteunen u met hun jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed in Groot-Amsterdam. Wij volgen ontwikkelingen op de woningmarkt op de voet en herkennen de waarde verschillende objecten. De makelaars van Keij & Stefels zullen u altijd met raad en daad te woord staan en kunnen financieel en juridisch advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor alle vormen van waardebepalingen en voor bezichtigingen op zaterdag.

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Ons onderscheidend vermogen

Bij het kennismakingsgesprek zal onze makelaar de woning of pand opnemen en met u de wensen en vragen bespreken. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd. Na akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie en uitgebreide brochure in het Nederlands en het Engels.

Bovendien onderhouden we gedurende het traject persoonlijk contact met u als opdrachtgever. Bezichtigingen en onderhandelingen nemen wij voor u waar en koppelen we aan u terug. Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding en zien we erop toe dat beide partijen tot in detail zijn geïnformeerd over het vervolgtraject. 

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Kennismaken

Tijdens een kennismakingsgesprek zorgen wij meteen voor duidelijkheid over de verkoop en bespreken we uw wensen. Onze makelaar zal het onroerend goed opnemen en uw vragen beantwoorden. Wij zetten voor u het verkooptraject uit en geven een inschatting van de mogelijke verkoopprijs en verkooptijd.

2. Presentatie en publicatie

Na akkoord zorgen wij voor een persoonlijk verkoopplan met een professionele presentatie en uitgebreide brochure in twee talen. Wij zetten onze marketing middelen effectief in en zorgen voor een doeltreffende publicatie in diverse (sociale) media.

3. Bezichtigingen 

Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel en worden met zorg uitgevoerd. In samenspraak met u als onze opdrachtgever kijken wij naar de wens en mogelijkheden voor bezichtigingen in de avonduren of op zaterdag. Natuurlijk ontvangt u van iedere bezichtiging een terugkoppeling. 

4. Onderhandelingen en verkoopakte

Tactisch en doordacht voeren wij voor u de onderhandelingen met de potentiële koper. Van iedere stap bent u tot in de details op de hoogte. Wanneer er een prijsovereenkomst gesloten is, controleren wij de verkoopakte en dragen zorg voor de ondertekening door beide partijen. 

5. De overdracht 

Natuurlijk verzorgen wij de notariële begeleiding en zien we erop toe dat beide partijen tot in detail zijn geïnformeerd over het vervolgtraject. Na de overdracht van eigendom bij de notaris blijven wij voor verdere vragen, onduidelijkheden en andere zaken rondom de verkoop altijd bereikbaar voor u.

 

Wat zeggen onze klanten

Verkoop Algemeen gemiddelde
9.5

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 6 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Geschreven op 4 juli 2023

Peter Stefels voelde ons goed aan en wist hoofdzaken van bijzaken goed te onderscheiden. Zijn kennis van de markt in Amsterdam-Zuid bleek precies te kloppen. Hij heeft ons ontzorgd en een snelle verkoop bewerkstelligd. Ik kan Peter iedereen aanbevelen voor de koop of verkoop van een woning in Amsterdam.

jacques klok | Prinses Marijkestraat 12

Geschreven op 28 juni 2023

Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende hulp die ik heb ontvangen van Keij & Stefels bij mijn recente woningaankoop. Hun expertise en professionaliteit hebben het hele proces zeer soepel en stressvrij gemaakt. Vanaf het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht waren ze altijd beschikbaar en bereid om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij elke stap. Hun diepgaande kennis van de lokale markt was duidelijk merkbaar en ze waren in staat om mij te voorzien van waardevol advies over de beste keuzes en onderhandelingen. Bovendien was hun communicatie transparant en tijdig, wat mij een gevoel van vertrouwen gaf gedurende het hele proces. Ze zorgden ervoor dat ik goed op de hoogte was van alle ontwikkelingen en ze namen de tijd om alle documentatie grondig door te nemen. Kortom, ik ben zeer tevreden met de service die Keij & Stefels heeft geleverd. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar voor hun woningaankoop.

Een Funda gebruiker | Rustenburgerstraat 421 -2

Geschreven op 6 april 2023

correcte en zeer professioneel. Begeleiding tijdens verkoopproces was uitstekend en voelde goed aan. Was steeds bereikbaar voor vragen en advies over de verkoop en de procedures daar rondim heen

Een Funda gebruiker | Leonardostraat 4 BV

Geschreven op 30 januari 2023

Daniëlle onze makelaar was helemaal top, super service! Altijd bereikbaar, duidelijk en altijd super vriendelijk.

Een Funda gebruiker | Albert Cuypstraat 200 -III

Geschreven op 9 januari 2023

Daniëlle Oud van Keij & Stefels heeft weer uitstekend werk geleverd (voor mij inmiddels voor de tweede keer). De deal goed, snel en eerlijk rondgemaakt, met blije kopers en een blije verkoper. Een makelaar waar je blind op kunt vertrouwen. Ik heb in Amsterdam de laatste twee decennia een flink aantal huizen ge- of verkocht, maar nooit zo goed en zo vertrouwd geholpen als door Daniëlle. Een aanrader.

Dhr. gijs | Amstelbeststraat 2 F

Geschreven op 5 januari 2023

Onze woning voortvarend en voor een goede verkoopprijs door Arjen Hoogenhout verkocht. Prettig in de omgang, pro-actief en reageert snel en accuraat.

Een Funda gebruiker | Maria Austriastraat 666 H + PP

Meer informatie over onze makelaardij?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Chelsea Garnaat
Frontoffice medewerker

Chelsea Garnaat