Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

TaxatieS

Woningtaxaties

Zodra u overweegt om een huis aan te kopen en u hier een hypotheek voor nodig hebt, is het doorgaans vereist om het huis te laten waarderen door middel van een taxatie. Dit is om de geldverstrekker gerust te stellen dat het gewenste hypotheekbedrag in overeenstemming is met de daadwerkelijke waarde van de woning.

Onze taxaties zijn zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerd en voldoen aan de eisen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG), het Nederlandse Woning Waarde Instituut (NWWI) en het Nederlands Register van Taxateurs (NRVT). Wij stellen een duidelijk rapport op met een duidelijke omschrijving van de waarde van uw eigendom. Waarbij wij rekening houden met alle relevante factoren zoals locatie, staat van onderhoud, bouwtechnische aspecten en verkoopmogelijkheden.

Keij & Stefels, Voor het kopen of verkopen van een woning of kantoorpand

Een taxateur van een erkende instantie zoals MVA/NVM is een deskundige en onafhankelijke professional die de waarde van het huis vaststelt, zodat deze waarde kan worden meegenomen bij de hypotheekaanvraag. Zelfs als u al een tijdje in het huis woont en niet van plan bent om te verhuizen, kan het nuttig zijn om een taxatie te laten uitvoeren. Als de nieuwe getaxeerde waarde hoger is dan de oorspronkelijke aankoopprijs van het huis - waarop uw hypotheeklasten zijn gebaseerd - kunnen uw maandelijkse lasten mogelijk worden verlaagd. Zo kunnen de kosten van de taxatie zichzelf snel terugverdienen!

Veel MVA/NVM-makelaars fungeren tevens als taxateurs. Als u dus op zoek bent naar een betrouwbare taxateur voor het kopen van een woning in Amsterdam, of als u inzicht wil krijgen in de waarde van uw huidige woning, zijn wij u graag van dienst.

Meer informatie of een taxatie aanvragen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms