Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Beheer

Technisch beheer

Bij het technische beheer van uw vastgoed ontzorgen wij u volledig. Wij denken mee over herbestemming en herontwikkeling van onroerend goed, coördineren grote verbouwingen of renovaties, plannen en zorgen voor de uitvoering van regulier of meerderjarig onderhoud en schrijven een bouwbestek voor een aanbesteding. Ook hebben wij ruime ervaring met monumentale bouw en het onderhoud van rijksmonumentale panden.

Maak een afspraak Lees meer

Keij & Stefels, Voor het kopen of verkopen van een woning of kantoorpand

Maatwerk voor iedere opdracht

Keij & Stefels heeft alles in huis. Dit geldt zelfs wanneer het gaat om groot of meerjarig onderhoud. Efficiënt en duurzaam te werk te gaan staat bij ons centraal. Wanneer de huidige situatie gedetailleerd in kaart is gebracht kan er een realistisch onderhoudsplan of strategische aanpak van de renovatie worden opgesteld. Ons team begeleidt en controleert alle werkzaamheden en we fungeren als vast aanspreekpunt voor installateurs, architecten, aannemers en huurders. Uw bouwkundige draagt zorg voor de professionele uitvoering en persoonlijk contact met u als opdrachtgever. 

Beheer van a tot z

Ook naar het administreren van het onderhoud en de onderhoudscontracten heeft u geen omkijken. Om bouwkundige opdrachten en renovaties te bespreken, bent u van harte welkom op ons kantoor, maar uiteraard kunnen wij ook een afspraak voor kennismaking op locatie maken om direct een idee te krijgen van de situatie.

Download hier onze brochure

Benieuwd naar ons kantoor?

Download hier onze brochure

Download brochure

Meer informatie over ons technisch beheer?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Nick Sol
Technisch Vastgoedbeheer

Nick Sol

Huurdersportaal

Inloggen