Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Beheer

Financieel beheer

Keij & Stefels heeft alles in huis voor het financiële beheer van uw vastgoed in regio Groot-Amsterdam. Wij verzorgen voor u de huuradministratie en klachtenafhandeling, de jaarlijks indexering van de huur, we belasten verzekeringspremies door en voeren jaarlijks de huurverhoging door. In het geval van achterstand regelen we de aanmaning of incasso via een advocaat.

Maak een afspraak Lees meer

Keij & Stefels, Voor het kopen of verkopen van een woning of kantoorpand

Professioneel geregeld 

Via ons volledig digitale klantenportaal en de maandelijkse beheersafrekeningen bieden wij u inzicht in de stand van zaken, contracten, crediteuren en facturen met één klik op de knop. Heeft u een vastgoedpartner nodig tijdens uw kort- of langdurige verblijf in het buitenland? Dan nemen wij uw zorgen uit handen en regelen wij al uw onroerend goed zaken. Zo kan uw vastgoed of belegging continu en optimaal renderen. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het controleren van de WOZ aanslag en dienen waar nodig en indien gewenst bezwaar in.

Download hier onze brochure

Benieuwd naar ons kantoor?

Download hier onze brochure

Download brochure

Meer informatie over ons financieël beheer?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Mireille Elmers
Financieel Vastgoedbeheer

Mireille Elmers