Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Taxaties

Onze diensten

Welkom bij Keij & Stefels - uw partner voor professionele vastgoedtaxaties in de regio. Wij zijn een ervaren en deskundig team van gecertificeerde vastgoedtaxateurs die u kunnen helpen bij het bepalen van de waarde van uw woning, bedrijfspand of ander (verhuurd) onroerend goed.

Onze taxaties zijn nauwkeurig en betrouwbaar en worden uitgevoerd conform de laatste richtlijnen en normen. We nemen alle relevante factoren in overweging, zoals de locatie, de grootte en de staat van onderhoud van het onroerend goed, alsmede de huidige marktomstandigheden.

de volkskrant
domivest
abn
de nederlandse
rnhb
ing
lieven de key
casarion
mogelijk
sns

Onze taxateurs hebben ruime ervaring met het taxeren van zowel particuliere als zakelijke onroerend goed en werken nauw samen met verschillende banken, hypotheekverstrekkers en andere financiële instellingen.

Bij Keij & Stefels staan wij garant voor een persoonlijke benadering en een professionele service. Onze taxateurs hebben uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en ontwikkelingen en kunnen u daarom goed adviseren over de waarde van uw onroerend goed.

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder