Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Taxaties

Wilt u de waarde van uw woning, commercieel object of beleggingsobject laten bepalen middels een taxatie? Voor verscheidene doeleinden en voor zowel leegstaand als verhuurd vastgoed zijn wij u graag van dienst met een gevalideerd taxatierapport.

Woning taxatie aanvragen

Uw onroerend goed professioneel laten waarderen

 Bij de aanvraag van uw hypotheek of het bepalen van de waarde van uw woning, bedrijfsonroerendgoed of beleggingsobject is een volledig taxatierapport in veel gevallen een vereiste. De taxateurs van Keij en Stefels beschikken over de benodigde marktkennis van de regio Groot Amsterdam en Midden Nederland om deze taxatie snel en met een betrouwbare service voor u uit te voeren. Keij & Stefels hanteert hiervoor de zogenoemde Chinese Walls waarbij makelaardij en taxaties gescheiden zijn om u discreet en vertrouwelijk van dienst te kunnen zijn. 

Wij kunnen u van dienst zijn met door alle banken geaccepteerde systemen als TMI of EVS rapportages. Daarnaast leveren wij huurwaardebepalingen en huurprijsherziening rapportages op basis van 7:303BW. Ook kunt u een opdracht indienen voor een taxatie bij boedelscheidining, rechtbank taxaties, fiscale taxaties en WOZ taxaties. Onze taxatierapporten zijn gevalideerd door het NWWI en/of conform NRVT richtlijnen en worden door alle gangbare geldverstrekkers geaccepteerd. Met onderstaand contactformulier is het mogelijk om binnen 30 minuten een prijsopgave te ontvangen of een uitgebreide offerte. 

Maak een afspraak

Amsterdamse Makelaar en Vastgoedbeheerder

Meer informatie of een taxatie aanvragen?

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Liever direct iemand spreken?

Arjen Hoogenhout
Register Makelaar-Taxateur - Bouwkundige

Arjen Hoogenhout