Mijn favorieten

Aanbod

Bij Keij & Stefels hebben we een ruim aanbod in zowel woningen als kantoorpanden. Ons aanbod is gespecificeerd op Amsterdam en de regio er omheen. Door ons exclusieve netwerk is het in sommige gevallen zelfs al mogelijk om te bezichtigen voordat het op Funda gepresenteerd wordt.

 

Woningaanbod

Op onze website vind u ons actuele woningaanbod. Dit aanbod bestaat uit diverse woningen in en rondom Amsterdam en bestaat uit zowel huur- als koopwoningen. Daarnaast kunt u ons aanbod makkelijk specificeren naar uw wensen. U kunt selecteren op het woonoppervlak, het aantal kamers, de omgeving en uw budget. Zo krijgt u het aanbod te zien wat bij u het beste aansluit.
 

Bedrijfsaanbod

Ook wanneer u op zoek bent naar een pand voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Wij hebben een groot aanbod speciaal voor bedrijven. Zo hebben wij geschikte panden voor horecazaken, winkelruimtes, bedrijfsruimtes, maatschappelijk vastgoed en nog meer. Ook ons bedrijfsaanbod bestaat uit zowel koop als huur.
 

Gratis zoekopdracht

Heeft u een woning of bedrijfspand in gedachte die aan specifieke eisten moet voldoen of staat uw ideale woning nog niet tussen ons huidige aanbod? U kunt altijd een gratis zoekopdracht invullen. Hiermee informeert u ons over uw specifieke zoekwensen en nemen wij contact met u op wanneer we een woning hebben gevonden die voor u geschikt.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring