Mijn favorieten

Technisch Beheer bij Keij & Stefels

Of er nu gesproken wordt over regulier, groot, meerjarig of spoedeisend onderhoud, ons Technisch Beheer staat voor u klaar om dit goed te laten verlopen. Daarnaast zijn we het aanspreekpunt voor huurders en derden, zoals aannemers en installateurs. Zo heeft u niet de lasten, maar wel de lusten en de gewenste maandelijkse inkomsten. Naast het Technisch Beheer beschikken wij ook over Financieel Beheer en Crediteuren. Bij Keij & Stefels wordt het Technisch Beheer in de vier onderstaande categorieën onderverdeeld:

 • Regulier onderhoud

 • Groot onderhoud

 • Meerjarig onderhoud

 • Spoedeisend onderhoud
   

Regulier onderhoud

Elke opzichter van Keij en Stefels heeft een telefonisch spreekuur. Dit is iedere werkdag van 08:30 tot 10:30. Na het spreekuur gaan de opzichters hun rondes maken. Alle informatie wordt bij ons verwerkt in een automatiseringssysteem, waardoor we de huurcontracten digitaal kunnen inlezen. Hierdoor hebben we een optimaal overzicht en kunnen we snel antwoord geven op uw vragen. Een veelgestelde vraag is bijvoorbeeld voor wie de kosten van het onderhoud zijn.
 

Groot onderhoud

Bij Keij & Stefels blijft alles in eigen beheer. Dit geldt zelfs wanneer het gaat om groot onderhoud, zoals een renovatie. Tijdens groot onderhoud maken wij een werkomschrijving, houden wij een aanbesteding, sturen wij werkzaamheden aan, controleren wij werkzaamheden en ga zo maar door.

Wat we zoal gedaan hebben op dit gebied? Met gepaste trots kunt u hieronder een lijst vinden van onze groot onderhoud projecten met zeer uiteenlopende voorbeelden:

 • Interne renovatie van een kerk: pleister- en schilderwerk in overleg met TNO.
 • Het renoveren van een Rijksmonument: houtrotbestrijding, schilderwerk en restauratie ornamenten

 • Het amoveren en herbouwen van een Rijksmonument

 • Het vernieuwen van de fundering in kelders

 • Het splitsen van twee panden in acht woningen

 • 6000 m² dakrenovatie van een bedrijfspand

 • Het renoveren van appartementen voor luxe verhuur
   

Meerjarig onderhoud

Voor meerjarig onderhoud is het van groot belang om efficiënt en duurzaam te werk te gaan. Wanneer de huidige situatie gedetailleerd in kaart is gebracht kan er een realistisch onderhoudsplan worden opgesteld. Ondanks dat het plan voor meerdere jaren wordt opgesteld, zal de stand van zaken ieder jaar gecontroleerd worden. Uit ervaring weten wij namelijk dat deze controles vaak leiden tot aanpassingen in het onderhoudsplan.

Onderstaand kunt u een aantal voorbeelden vinden van de door ons geïnitieerde en ook begeleide werkzaamheden:

 • Gevelrestauratie

 • Gevelrestauratie monument

 • Vernieuwen van balkonconstructie
   

Spoedeisend onderhoud

Zoals eerdergenoemd kunt u tijdens het telefonische ochtendspreekuur altijd terecht bij een van onze opzichters. De rest van de werkdag vormen onze receptionistes en telefonistes het vangnet voor ieder acuut probleem. Zij kunnen u meteen doorkoppelen naar de desbetreffende opzichter. Heeft u een acuut probleem of onderhoudsklachten die zich buiten kantooruren voordoen? U hoeft zich geen zorgen te maken. Het antwoordapparaat van Keij & Stefels Beheer geeft u namelijk altijd het nummer van de dienstdoende opzichter.

Voor direct antwoord op uw onderhoudsvragen heeft onze technische dienst iedere werkdag tussen 08:30-10:30 een telefonisch spreekuur, bel hiervoor naar: 020-5775333.

Het telefonische spreekuur net gemist? Geen probleem! Stuur uw contactgegevens en een beknopte omschrijving van de situatie naar ons per mail en het zo spoedig mogelijk opgepakt.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring