John Blankensteinstraat 200 PP 291, Amsterdam

John Blankensteinstraat 200 PP 291, Amsterdam foto-0 blur John Blankensteinstraat 200 PP 291, Amsterdam foto-0
John Blankensteinstraat 200 PP 291, Amsterdam foto-1 blur John Blankensteinstraat 200 PP 291, Amsterdam foto-1
Onder bod
bekijk 2 foto's
bekijk 2 foto's
bekijk 2 foto's

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging.

house € 30.000 k.k.
house n.v.t
house n.v.t
house n.v.t

Omschrijving

Parkeerplaats te koop op het populaire Zeeburgereiland in Oost.

OMGEVING
De parkeerplaats is gelegen aan de buitenrand van het Zeeburgereiland. De buurt is volop in ontwikkeling met een ruim aanbod aan restaurants, trendy eetcafés, een Albert Heijn en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Tevens beschikt het Zeeburgereiland over het grootste outdoor skatepark van Nederland. Direct over de brug in het dorpje Schellingwoude ligt Landmarkt: een versmarkt met ambachtelijke producten van lokale boeren en telers.

BEREIKBAARHEID
Gelegen binnen de ring in stadsdeel Oost en op 5 minuten afstand van Ringweg A10 Oost & A1. Op zo’n tien minuten fietsen naar de hippe Javastraat in de Indische Buurt en de Dappermarkt in Oost. Tramlijn 26 brengt je in minder dan tien minuten naar het Centraal Station, buslijn 37 rijdt naar het Muiderpoort- en Amstelstation.

OPPERVLAKTE
Parkeerplaats: 12,50 m²

KADASTRAAL BEKEND
Gemeente: Amsterdam
Sectie: K
Nummer: 9995
Index: A-291

VERENIGING VAN EIGENAREN
Vereniging van Eigenaren stallinggarage Zeeburgereiland Blok 9 Windkracht te Amsterdam welke staat ingeschreven onder KvK nummer 65958683 bestaande uit 69 leden.
De administratie wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE diensten. De maandelijkse servicekosten bedragen € 42,11

ERFPACHT
Het betreft erfpachtgrond waarop de Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht 2016 van toepassing zijn.
De erfpacht is afgekocht tot 30 november 2064.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.
Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Uitdrukkelijke voorbehouden totstandkoming overeenkomst
Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.

Kenmerken

Aanvaarding

Prijs
€ 30.000 k.k.
Status
Onder bod
Oplevering
In overleg
Adres
John Blankensteinstraat 200 PP 291
Postcode
1095 MB
Plaats
Amsterdam

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw

Locatie

[ { "address": "John Blankensteinstraat 200", "zipCode": "1095 MB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.373936, "lng": 4.9679789, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"all","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"saturation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"featureType":"all","elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"all","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]}]

Actueel aanbod

Amsteldijk 12 E, Amsterdam Amsteldijk 12 E, Amsterdam Nieuw!
Amsteldijk 12 E Amsterdam € 749.000 k.k.
oppervlakte66m²
kamers3 kamers
Houtrijkstraat 206 -3, Amsterdam Houtrijkstraat 206 -3, Amsterdam Nieuw!
Houtrijkstraat 206 -3 Amsterdam € 445.000 k.k.
oppervlakte60m²
kamers2 kamers
Sloterweg 6, Badhoevedorp Sloterweg 6, Badhoevedorp Nieuw!
Sloterweg 6 Badhoevedorp € 350.000 k.k.
oppervlakte85m²
kamers3 kamers
smiley

Woning niet meer beschikbaar

Het is helaas niet meer mogelijk om op deze woning te reageren. Op zoek naar een vergelijkbare woning? Neem dan contact met ons op!

telefoon

Liever telefonisch contact?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 bereiken op

020-5775333