Mijn favorieten

Contact

Even voorstellen.
Keij & Stefels is sinds 1989 uitgegroeid tot een bruisend makelaarskantoor midden in Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn trots op ons prachtige portfolio aan luxewoningen en bedrijfspanden in Amsterdam. Daarnaast zijn we één van de grotere technisch en financieel beheerders van onroerende zaken binnen de Amsterdamse vastgoedmarkt.

Onze medewerkers.
Ons medewerkersbestand kent een grote diversiteit aan specialisten: makelaars, taxateurs en technische mensen die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. We hebben tevens boekhoudkundige, administratieve medewerkers en experts in assurantiën in dienst. U kunt de contactgegevens van iedere medewerker vinden op onze contactpagina. Dankzij deze waaier aan vakmensen kunnen wij, vanuit ons kantoor aan de Paulus Potterstraat 26 in Amsterdam Oud Zuid, voor elke opdracht een optimaal team samenstellen.

Voordelen van ons kantoor.
We zijn aangesloten bij de landelijke NVM met Funda en de lokale MVA met z'n Eerste Amsterdamse onroerend goed veiling.
We ondersteunen bij de verkoop en aankoop van particuliere woningen, van splitsing tot nieuwbouw evenals bij de verkoop en aankoop van het zakelijke segment, zoals winkels, kantoren en bedrijfsruimten.
Bij ons kunt u terecht voor alle vormen van taxatie, voor een bezichtiging op zaterdag, voor alles van de bijkomende verzekeringen en voor de huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde woningen.

Ons onderscheidend vermogen.
Toch onderscheidt Keij & Stefels zich wezenlijk van andere aanbieders. Waarop u kunt tegenwerpen: ’Ja, hallo, dat beweren alle concullega’s. Dat klopt, maar bij ons gaat het echt aanzienlijk verder dan mooie praatjes. Bij ons is het feitelijk aanwijsbaar. Keij & Stefels vormt als kantoor namelijk een twee-eenheid die men tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomt: enerzijds makelaardij, anderzijds vastgoedbeheer in zowel technisch als in financieel opzicht. Dit zijn disciplines die elkaar uiterst nuttig kunnen versterken. Dit levert niet alleen voordeel op voor onze cliënten, maar ook voor ons zelf.

Amsterdam specialist.
Naast alle veelzijdigheid, bakenen we ook af. Wij laten ons er graag op voorstaan dat we, zowel qua makelaardij als vastgoedbeheer, nadrukkelijk gespecialiseerd zijn in de Amsterdamse markt. Onze hoofdstad, daar weten wij de weg. Met, eerlijk toegegeven, af en toe een opportunistisch uitstapje in de regio die wij dan natuurlijk meteen bestempelen als 'Groot-Amsterdam’.

Kortom, laat duidelijk zijn in welke hoek een reclamemaker onze slogan zou moeten zoeken: Keij & Stefels - alles onder één dak! Of: Keij & Stefels de meest veelzijdige van Amsterdam! Of misschien zelfs wel: Keij & Stefels – doet uw makelaar dat ook allemaal voor u? Met andere woorden, wij helpen u graag! Neem contact met ons via: 020-5775333.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Keij & Stefels b.v.

AMSTERDAM

Paulus Potterstraat 26
1071 DA Amsterdam
KvK nummer: 33190780
BTW nummer: NL803300906B01
Verberg kaart