Reviews

Aankoop gemiddelde 9.2
Beoordelingen (14)

Bereikbaarheid en communicatie
9
Onderhandeling en resultaat
9.3
Deskundigheid
9.5
Prijs / kwaliteit
8.8

Aankoop beoordelingen

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 8.3

10-10-2020 — Deymanstraat 2 II

Van begin tot eind goed contact gehad en passende woningsuggesties gekregen vanuit de makelaar. Fijn eindresultaat behaald.

Bereikbaarheid en communicatie
8
Onderhandeling en resultaat
9
Deskundigheid
9
Prijs / kwaliteit
7

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 8.5

10-10-2020 — Zwaluwtong 43

Het contact verliep snel en prettig. De makelaar Arjen Hoogenhout heeft een mooie aankoopprijs voor ons uitonderhandeld.

Bereikbaarheid en communicatie
8
Onderhandeling en resultaat
9
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
9

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 10

10-10-2020 — Dintelstraat 10 huis

Keij en Stefels heeft ons erg goed geholpen in het oriëntatie- en selectieproces van onze koopwoning. De service hebben wij als zeer persoonlijk, deskundig en flexibel ervaren. Wij raden Keij en Stefels dan ook aan iedereen aan.

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Dhr. Dario Gieselaar (zoeken en aankoop) 8.3

10-10-2020 — Burgemeester de Kievietstraat 5

Ik ben Arjen van Keij & Stefels een jaar of tien tegen geleden gekomen - als verkopende makelaar - bij het bezichtigen van een huis. Hij maakte toen een deskundige en rustige indruk, in plaats van me het gevoel te geven dat hij me iets aan probeerde te smeren. Toen ik een jaar geleden Arjen weer tegenkwam bij de zoektocht naar mijn tweede huis hebben wij hem gevraagd ons te helpen bij zowel het verkopen van ons huis als het vinden van een ander huis. Dat is ons uitstekend be…

Bereikbaarheid en communicatie
8
Onderhandeling en resultaat
8
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
7

Dhr. ter Haar (zoeken en aankoop) 10

10-10-2020 — Vrolikstraat 179 C

Een goed online systeem met dagelijkse updates van de markt waarin ik zocht. Goede communicatie rondom het bezoeken van huizen in een hoge frequentie. Uitstekend advies bij biedingen. Zeer efficient!

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 10

20-08-2019 — Brouwersgracht 108 hs

Extreem veel kunde en kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Zeer prettige makelaar die wij iedereen kunnen aanraden.

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Dhr. Bart van Oosterhout (zoeken en aankoop) 10

20-08-2019 — Tweede Oosterparkstraat 188 1

Het contact met Keij & Stefels verliep vlekkeloos. Het kantoor maakt de meerwaarde van een eigen aankoopmakelaar helemaal waar. Blij met de service!

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 10

20-08-2019 — Decatlon 41

De makelaar schakelde snel, hield ons goed op de hoogte en gaf belangrijke adviezen voor de aankoop. Erg fijne samenwerking.

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop) 10

20-08-2019 — Minervalaan 71 -hs

Daniëlle Oud van Keij & Stefels heeft de zoektocht naar ons nieuwe huis met veel enthousiasme, kennis en professionaliteit succesvol begeleid.

Bereikbaarheid en communicatie
10
Onderhandeling en resultaat
10
Deskundigheid
10
Prijs / kwaliteit
10

Een funda gebruiker (gerichte aankoop) 8

20-08-2019 — Ruysdaelkade 39 II

Sjors heeft met veel drive een koopovereenkomst succesvol gerealiseerd in een markt met veel gegadigden.Op juiste momenten overleg met klant, goeie communicatie, snel en efficient.
Sjors schroomt niet om intern advies te vragen toen dat nodig was.
Prettige persoonlijke benadering!

Bereikbaarheid en communicatie
8
Onderhandeling en resultaat
8
Deskundigheid
8
Prijs / kwaliteit
8